Le mafuaʻaga o le gau o vae o inductors masani masani

Common mode inductors o se ituaiga o inductance oloa e masani ai tagata uma, ma e taua tele a latou faʻaoga i le tele o fanua ma oloa.O mea masani faʻaogaina o mea faʻapitoa foi o se ituaiga masani o oloa faʻapipiʻi, ma o latou gaosiga ma gaosiga tekinolosi e matua matua.A'o fa'atapula'aina pea tagata uma i le gaosia o mea fa'apipi'i masani masani, ua mafai nei ona matou tu'uina atu i tagata fa'atau le suiga ma le fa'aleleia o auaunaga mo fa'auiga masani masani.O le a tatou le talanoaina le fesuiaiga ma le faʻaleleia o tulaga masani masani inductors i lenei tusiga mo le taimi nei.Sei o tatou talanoaina se fesili e masani ona fesiligia - o le mafuaaga o le gau o vae o inductors masani masani?

O le malepelepe o pine o inductors masani masani o se tulaga ogaoga tulaga lelei.Afai e maua e tagata faʻatau se numera tele o pine gau pe a uma ona maua oloa, e mafai ona tatou iloiloina mafuaʻaga talafeagai mai itu nei:

1. atonu o le faʻafitauli o le afifiina ma le felauaiga: pe o le masani masani inductor ua puipuia lelei i le taimi o le afifiina, pe faʻapipiʻi foam poʻo isi mea faʻapipiʻi e puipuia ai, ma pe i ai se vevesi ogaoga i le taimi o felauaiga, lea e ono mafua ai le pine e gau.O lea la e taua tele le afifiina, e tatau ona tatou gauai atu i lenei mataupu ma fai se suʻega aʻo leʻi tuʻuina atu i le kalani.

2. Faʻafitauli i le gaosiga o le gaosiga: Siaki ma faʻamaonia pe i ai se faʻafitauli i se tulaga patino o le gaosiga na mafua ai le tele o pine gau i le masani masani inductor, o lona uiga o le taimi o le gaosiga, e manaʻomia le siakiina o le QC. ma faʻaeteete, pe a maua se oloa faʻapenei, e tatau ona filifili ma logo i le pule o le gaosiga ae foia le faʻafitauli.

3.E mafai ona avea ma se tulaga lelei ma mea e gaosia ai: ona o le masani masani inductors o ituaiga masani o inductors, o latou tau e matua manino lava.O nisi falegaosimea laiti e mafai ona faʻaaogaina mea faʻapipiʻi maualalo mo le gaosiga ina ia faʻaitiitia ai le tau o le gaosiga, lea e mafai ona oʻo atu ai i se numera tele o pine gau. O lea e manaʻomia ai e le QC le siakiina o mea aʻo leʻi faia le tele o gaosiga, e taua tele le tau o mea. le olaga, o le faavae o le atinae o le kamupani.


Taimi meli: Tes-21-2023